Praktijkinformatie

Dienstregeling

Doordeweeks doen wij onze eigen wachtdiensten. Wij verdelen de weekenddiensten (van vrijdag 18:00u tot maandag 9:00u) met onze buurtcollega’s van Dierenkliniek Axel, Anicura dierenziekenhuis Zeeuws – Vlaanderen en Dierenkliniek Sas van Gent. Elke vrijdag wordt er op onze sociale media gepost wie er dienst heeft dat weekend.

Adres

Vlietstraat 19
4535 HA Terneuzen

Email

info@dierenkliniekterneuzen.nl

Telefoon

Openingstijden

Maandag 8:30u – 19:00u
Dinsdag 8:30u – 18:00u
Woensdag 8:30u – 19:00u
Donderdag 8:30u – 18:00u
Vrijdag 8:30u – 18:00u
Zaterdag 10:00u – 12:00u

Wij zorgen met liefde voor jouw beste vriendje

Uitstekend
Gebaseerd op 240 recensies
JW MARTENS
JW MARTENS
2024-02-20
Fijne dierenarts. Erg betrokken.
Edith Kuitert
Edith Kuitert
2024-01-20
Prettige dierenkliniek, vriendelijke mensen
Mo
Mo
2024-01-13
Ontzettend goeie dierenkliniek! Onze 14-jarige kater had een knobbel bovenaan zijn staart. Ik was daarmee een half jaar geleden al naar mijn vorige dierenarts geweest in Loenen aan de Vecht. Daar werd met het blote oog gezegt: "ooh mevrouw, er is niks aan de hand. Het is gewoon een verschoven wervel. Kan geen kwaad, hoef er niks aan te doen". Nu, half jaar verder was mijn 14-jarige mannetje zijn "verschoven wervel" helemaal aan het open bijten. Met spoed naar deze geweldige dierenkliniek gegaan. Na punctie-onderzoek en foto's gemaakt te hebben bleek dat mijn mannetje dus kanker bovenaan (de "verschoven wervel") zijn staart. Het op één na laatste kootje was al helemaal weg gevreten door de kanker. Er werden door deze goeie kliniek gelijk verdere foto's en echo's gemaakt om te kijken of het verder uitgezaaid was. Thank the Lord, gelukkig niet. Gelijk alles op alles gezet, zijn staart ruimer dan de "K" verwijderd en echt heel mooi, goed en vakkundig werk afgeleverd. Goed voorgelicht en uitgebreide uitleg gehad en onze geweldige 14-jarige kindje leeft weer helemaal op en is erg gelukkig. Hij speelt en rent ook weer lekker met zijn broertje en zusje. DUS ECHT EEN GEWELDIGE DIERENKLINIEK, WAAR JE MET EEN GERUST HART JE " KINDJES" ACHTER KAN LATEN. JE KAN ER 200% VAN OP AAN DAT ZE GOED EN VAKKUNDIG MET JOUW KINDJE(S) OMGAAN!!!! 🥰
Peter Van Aerde
Peter Van Aerde
2023-12-23
Hier al jaren klant. Altijd goed geholpen dwz duidelijke uitleg, open over kosten en mogelijkheden, medeleven bij trieste momenten. Vriendelijke artsen en personeel.
D Pape
D Pape
2023-11-29
Jaren vaste klant geweest maar nu op financieel gebied mijn vertrouwen in deze onderneming verloren. Betaal altijd na behandeling direct mijn rekening per pin aan hun balie. Echter vroeger stuurde ze je factuur van betaald bedrag via email. Echter laatste tijd niet meer en benaderde ze mij via mail dat ik nog niet voldoende had betaald ( had bedrag betaald dat hun zelf ingetypt hadden en had voldoende op mijn rekening) of ik nog ff n bijbetaling wilde doen met als bijlage n factuur met dezelfde behandeling maar hogere kosten. Heb hun laten weten dat ik mijn vertrouwen in hun ben verloren op financieel gebied, In principe is dit lekker binnenhalen achteraf als ze dit bij andere klanten ook doen. Het is al n dure dierenarts maar deze praktijken kan ik niet waarderen. Als ze gezegd zouden hebben " wij hebben n fout gemaakt " had ik me er enigzijds nog bij kunnen neerleggen " maar ze legde het bij mij neer zonder enige excuses. Ben er weggegaan.
Heinz Kenter
Heinz Kenter
2023-11-27
Immer freundlich,kann man nur empfehlen 👍👍👍
Francis Colle
Francis Colle
2023-11-17
Wordt hier altijd goed voor onze puck gezorgd
×